Редактор: Виолета Николаеваe-mail: [email protected]Хората са страшно изплашени и ако някой се окаже

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bgХората са страшно изплашени и ако някой се окаже
Коментари Харесай

Мангъров: Хората са страшно изплашени и ако някой се окаже положителен, той може да умре от страх

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: [email protected]

" Хората са ужасно изплашени и в случай че някой се окаже с позитивен резултат за Ковид, той може да почине от боязън. Него го подлагат на остракизъм, сочат го с пръст. Смисълът на това всеобщо тестване не е да вървиш и да хващаш този и оня, би имало смисъл, в случай че ние сме в положение за един -два дни да тестваме цялата страна и да затворим заразените най-малко за две седмици. Следващата седмица още веднъж по този начин. И по-късно отново. ", предизвестява по телевизия 7/8 епидемиолгът доц. Мангъров. 

``
реклама

" Ако го създадем, ще се оправим за един месец, само че ние не можем да го създадем, вървим хващаме тук- там. Стана ясно, че когато тестваме, откриваме хора и какво от това?! Ако те са доста заболели, би трябвало да влязат в болница. Ако продължаваме по този начин да играем на стражари и апаши, ще се сринем. 
Всички, които не отиват в болница, а имат странични болести, не е ясно какво става с тях. Никой не споделя, че дневно си отиват по 300 души от напреднала възраст и болест. На месец по към 10 000 са това. Те като че ли са без значение, тъй като не са с Ковид. 

Постоянно виждам хора, които са надълбоко уплашени, изключително тези, които са го прекарали, като че ли се връщат от пъкъла.
 
Тук става въпрос за нов вирус. Правят се опити да се употребяват против него медикаменти за други вируси, към този момент без триумф. 

Сред хората са открити 7 човешки ковид, които могат да живеят измежду популацията, само че за другите не е потвърдено. 100 лв. е PCR теста, дневно 300 000 лв.. Не е сигурно, че това, което излезе на теста, е това, което е в действителност, най-малко при една част от тестванията. 

Симптомите на един тежко притичащ Ковид не се отличават от един тежко протичащ грип. Смъртността тази година не е по-различна в сравнение с през други години в целия свят ", добави той. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР